0 2 minute 12 luni

Astăzi, vremea rămâne caldă, cu temperaturi apropiate de cele normale pentru această perioadă de timp, dar va fi ușor instabilă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 21 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 5 și 10 grade Celsius.

Cerul va fi variabil și va prezenta înnorări temporare după-amiaza și noaptea, mai ales la munte, unde va ploua pe arii restrânse, mai ales în averse, însoțite de descărcări electrice. Pe crestele înalte ale munților se vor semnala precipitații mixte. În depresiuni vor exista condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab.

agoranews.ro

Mâine vremea va fi instabilă și ușor mai rece ca azi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 20 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 4 și 5 grade Celsius în depresiuni și 10 – 11 grade Celsius la deal.

Cerul va fi variabil și va prezenta înnorări temporare după-amiaza și seara, mai ales la deal și munte, iar spre finalul zilei în Vest. Local vor cădea ploi, mai ales sub formă de aversă, însoțite de descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vor exista condiții de grindină. Pe crestele înalte ale munților se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificări ușoare în Sudul Banatului și în zona montană corespunzătoare. Noaptea, în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *