0 2 minute 1 an

Astăzi, vremea va fi în general instabilă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 21 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 8 și 11 grade Celsius.

Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse mai ales în averse, însoțite pe alocuri de descărcări electrice. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor ajunge la 20 – 30 l/ mp și chiar la 40 l/mp în unele locuri. Pe crestele înalte ale munților se vor semnala precipitații mixte. Se vor crea condiții de grindină. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificări locale.

agoranews.ro

Mâine vremea va fi puțin mai rece ca azi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 19 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 4 și 9 grade Celsius.

Cerul va prezenta înnorări temporare, iar în jumătatea estică, mai ales, vor cădea ploi, în special sub formă de aversă, însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor putea ajunge la 15 – 20 l/ mp. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificări ușoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *