0 2 minute 12 luni

Astăzi, vremea se răcește ușor. Temperaturile maxime oscilează între 11 și 17 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 1 și 7 grade Celsius.

agoranews.ro

Cerul este mai mult noros și plouă pe arii extinse, inclusiv sub formă de averse, însoțite pe alocuri de descărcări electrice. Pe arii restrânse, cantitățile de apă cumulate pot să depășească 20 – 30 l/ mp și chiar 30 l/ mp în unele locuri. Spre seară aria precipitațiilor se restrânge treptat spre zonele de munte. Pe crestele munților mai înalte de 1.800 m cad precipitații mixte. Vântul suflă de la slab la moderat, cu unele intensificări locale, rafalele putând să ajungă la viteze de 45 – 55 km/ h. Acesta va mai prezenta intensificări doar în timpul nopții și doar în zonele montane. Spre dimineață, izolat, se va produce ceață.

agoranews.ro

Mâine vremea va fi puțin mai rece ca azi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 17 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 0 și 5 grade Celsius.

Ziua cerul va prezenta înnorări temporare, iar în cursul nopții va deveni variabil. Local vor cădea ploi slabe, de scurtă durată, iar la munte vor cădea precipitații mixte. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu intensificări ușoare îndeosebi în prima parte a intervalului. Pe vârfurile munților, vântul va sufla tare, în rafale având viteze de peste 80 – 90 km/ h. În timpul nopții se vor manifesta condiții de ceață, iar spre dimineață, izolat, în depresiuni, poate apărea bruma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *