0 2 minute 1 an

Gabriel Liiceanu, filosof, interpret și scriitor român, va susține conferința „Ce ne facem cu specia umană. Este oare cu putință conviețuirea?”, moderată de scriitorul Mircea Mihăieș. Evenimentul, care face parte din programul cultural „La UVT, Cultura este Capitală”, va avea loc astăzi, 25 aprilie, de la ora 17,00, în Aula Magna a UVT.

Gabriel Liiceanu este unul dintre cei mai importanți intelectuali publici din România și s-a făcut remarcat ca interpret al filozofului german Martin Heidegger. El este, de asemenea, directorul Editurii „Humanitas” din 1990 și a participat la principalele dezbateri publice din spațiul cultural și politic românesc.

Nu ratați ocazia de a-l asculta pe Gabriel Liiceanu într-o conferință fascinantă despre conviețuirea umană și provocările cu care ne confruntăm.

Conferința susținută de Gabriel Liiceanu este inclusă în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte și Consiliul Județean Timiș. Evenimentul este organizat cu sprijinul CTP.

L.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *