0 2 minute 1 an

Astăzi, vremea este normală din punct de vedere termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 23 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 5 – 6 grade în depresiuni și 11 – 12 grade Celsius la deal.

Ziua cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales la deal și munte. În respectivele zone vor cădea ploi trecătoare. Vântul va sufla de la slab la moderat.

agoranews.ro

Mâine, vremea va fi în continuare cea obișnuită pentru această perioadă a anului, dar la munte va fi ușor instabilă. Temperaturile maxime vor oscila între 19 și 24 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 8 și 13 grade Celsius.

Temporar, după-amiaza și seara, cerul va fi puternic înnorat în special la deal și la munte. Vor cădea ploi izolate, mai ales cu caracter de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă, izolat, la munte vor fi mai însemnate. Intensitatea vântului va fi între slab și moderat, cu intensificări noaptea, în Sudul Banatului. Norii se vor extinde noaptea dinspre Crișana înspre Banat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *