0 2 minute 12 luni

Instituția Prefectului Județului Timiș, Consiliul Județean Timiș, Primăria Timișoara, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, Garnizoana Timișoara, Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal”, Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Direcția Județeană de Sport și partenerii lor organizează astăzi, 9 mai, un program special de Ziua Europei.

 De la ora 11,00, Piața Libertății va oferi un cadru potrivit pentru desfășurarea ceremoniei militare și a celei religioase, iar jumătate de oră mai târziu iubitorii celor mai buni prieteni ai omului vor putea urmări câteva exerciții de dresaj canin, disciplină canină și de intervenție cu câinii de serviciu ai Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș și ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Timiș.

Începând cu ora 11,50, curioșii vor putea vizita pavilioanele de prezentare ale membrilor Asociației Corp Consular Timișoara și ale unor instituții publice și organizații neguvernamentale.

 La miezul zilei va începe spectacolul coordonat de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, iar în paralel, de la aceeași oră vor avea loc demonstrații de gimnastică ritmică, karate și badminton, coordonate de către Direcția Județeană de Sport Timiș

Feli Donose

După-amiaza este rezervată muzicii și dansului. Startul se ia la ora 18,00, iar încălzirea se face pe muzică europeană, cu DJ Zoleevee. Urmează spectacole folcorice prezentate sub genericul „3 capitale europene, 3 dansuri” de Ansamblul „Timișul” și Ansamblul „Eszterlánc”, coregrafia fiind semnată de: Maria Topciov, Ciprian David și Gombos András. Prezentarea proiectului „Circum Europa” este continuată de show-ul susținut de Feli Donose feat. Ansamblul „Timișul” & Orchestra „Lira”, dirijate de Deian Galetin și Radu Popa.

L.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *