0 2 minute 8 luni

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Strategiei culturale a județului Timiș pentru perioada 2023 – 2027 se mai află în procesul de transparență decizională doar mâine, 12 octombrie. Documentația mai poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/activitate/proiecte-de-acte-normative-aflate-in-consultare-publica/

Așadar, timișenii mai au la dispoziție 24 de ore, pentru a depune propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ menționat. Acestea pot fi trimise ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro , prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, sau pot fi depuse fizic la registratura CJT. Materialele respective vor avea înscrisă mențiunea: „Propuneri privind Proiectul de hotărâre privind aprobarea Strategiei culturale a Județului Timiș pentru perioada 2023-2027”.

Dacă o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică solicită în scris – tot până mâine, 12.10.2023 – organizarea unei întâlniri în care proiectul de act normativ să fie dezbătut public, acest lucru se poate înfăptui.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la linkul: https://www.cjtimis.ro/informatii-publice/registre/registru-pentru-consemnarea-propunerilor-sugestiilor-sau-opiniilor-conform-legii-52-2003/

Strategia culturală a județului Timiș pe perioada 2023 – 2027 este necesar și oportun a fi elaborată, deoarece vechea strategie, cea corespunzătoare perioadei 2018 – 2022, nu mai este valabilă. Printre principalele obiective ale documentului se numără îmbunătățirea sistemului de finanțare a proiectelor culturale, stabilirea direcțiilor de dezvoltare în acest domeniu și facilitarea accesului unui public cât mai larg la evenimentele de profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *