0 3 minute 8 luni
Foto: agoranews.ro

Astăzi, 17 octombrie, vremea continuă să fie frumoasă, ceva mai caldă decât ieri, dar mai rece decât normalul pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 16 grade Celsius, iar minimele se vor situa între 0 și 4 grade Celsius în depresiuni, mai ridicate, până la 6 grade Celsius, la deal.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei îndeosebi în zona montană a Banatului, unde pe arii restrânse va ploua ușor. Vântul va bate de la slab la moderat, cu intensificări temporare locale în timpul zilei, mai ales la munte. În mod izolat, seara în special în depresiuni, va apărea ceața și se va depune bruma.

La Arad, temperaturile vor varia între 2 și 15 grade Celsius, iar cerul va fi senin, existând o probabilitate scăzută, de 10%, de a cădea precipitații în timpul serii; la Reșița, între 3 și 15 grade Celsius, cerul va fi în pare parte înnorat, dar probabilitatea de a ploua în seara aceasta este scăzută, 10%; la Timișoara, între 2 și 15 grade Celsius, iar cerul va fi variabil în cea mai mare parte a timpului, existând o probabilitate de doar 10% de a ploua în această seară.

Mâine, 18 octombrie, vremea se va încălzi ușor față de astăzi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 19 grade Celsius, mai ridicate în sudul Banatului, iar minimele, între 0 și 2 grade Celsius în depresiuni, mai ridicate la deal, până la 11 – 12 grade Celsius.

Foto: agoranews.ro

Cerul va fi variabil, dar spre sfârșitul zilei va ploua izolat, predominant în partea de Vest a Banatului. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu intensificări ușoare în Clisura Dunării. Izolat, dimineața și seara vor fi condiții de ceață și de brumă, mai ales în depresiuni.

La Arad, temperaturile vor varia între 1 și 17 grade Celsius, cerul va fi senin, cu o probabilitate de 20% de ploaie în timpul nopții următoare; la Reșița, între 3 și 17 grade Celsius, cerul va fi senin, iar probabilitatea de a ploua în seara viitoare este scăzută, 10%; la Timișoara, între 1 și 19 grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte însorit, existând o probabilitate de 20% de ploaie în timpul nopții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *