0 3 minute 8 luni
Foto: agoranews.ro

Astăzi, 16 octombrie, vremea va fi frumoasă, dar mai rece decât ar trebui să fie în această perioadă a anului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 16 grade Celsius, iar minimele se vor situa între -3 și 3 grade Celsius în depresiuni, mai ridicate, până la 5 grade Celsius, la deal.

Cerul va fi variabil în timpul zilei, cu unele înnorări în prima parte a acesteia în zona montană a Banatului, unde pe arii restrânse va ploua ușor. Vântul va bate de la slab la moderat, cu intensificări temporare locale în timpul zilei, mai ales la munte. În mod izolat, seara în special în depresiuni, va apărea ceața și se va depune bruma.

La Arad, temperaturile vor varia între 2 și 15 grade Celsius, iar cerul va fi senin, existând o probabilitate scăzută, de 10%, de a cădea precipitații în timpul serii; la Reșița, între 3 și 14 grade Celsius, cerul va fi în pare parte înnorat, dar probabilitatea de a ploua în seara aceasta este scăzută, 10%; la Timișoara, între 2 și 15 grade Celsius, iar cerul va fi senin, existând o probabilitate de doar 10% de a ploua în această seară.

Foto: agoranews.ro

Mâine, 17 octombrie, vremea se va încălzi ușor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 22 de grade, mai ridicate în sudul Banatului (spre 25 de grade), iar cele minime între 4 și 9 grade.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla de la slab la moderat. Izolat, dimineața și seara vor fi condiții de ceață și de brumă, mai ales în depresiuni.

La Arad, temperaturile vor varia între 1 și 14 grade Celsius, cerul va fi noros, cu o probabilitate de 10% de ploaie în timpul nopții; la Reșița, între 3 și 15 grade Celsius, iar cerul va fi înnorat, dar nu se așteaptă precipitații; la Timișoara, între 2 și 14 grade Celsius, iar cerul va fi înnorat, existând o probabilitate de 10% de ploaie în timpul nopții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *