0 3 minute 8 luni

Astăzi, vremea va fi în continuă frumoasă și mai caldă decât ieri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 19 grade Celsius, iar minimele se vor situa între 1 grad Celsius în depresiuni și mai ridicate, până la 10 – 11 grade Celsius, la deal.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la finalul zilei îndeosebi în zona vestică a Banatului, unde este posibil să cadă ploi ușoare locale. Vântul va bate de la slab la moderat, cu unele intensificări temporare locale mai ales în Clisura Dunării. Izolat, seara, în depresiuni, va apărea ceața și se va depune bruma.

La Arad, temperaturile vor varia între 5 și 17 grade Celsius, iar cerul va fi în cea mai mare parte a timpului senin, existând o probabilitate scăzută, de 20%, de a cădea precipitații în timpul serii; la Reșița, între 3 și 17 grade Celsius, cerul va fi parțial înnorat, dar probabilitatea de a ploua în seara aceasta este scăzută, de doar 10%; la Timișoara, între 2 și 17 grade Celsius, iar vremea va fi însorită, existând o probabilitate de 20% de a ploua în această seară.

Mâine, vremea va continua să se încălzească. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 22 de grade Celsius, iar minimele, între 6 și 7 grade Celsius în depresiuni și 16 – 17 grade Celsius la deal.

Cerul va fi temporar noros. Va ploua pe arii restrânse, cantitățile de apă putând să depășească 15 l/ mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale și temporare, rafalele putând să ajungă la viteze de 45 – 55 km/ h. Izolat, dimineața și seara vor fi condiții de ceață și de brumă, mai ales în depresiuni.

La Arad, temperaturile vor varia între 7 și 20 de grade Celsius, cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a timpului, probabilitatea de a ploua în timpul nopții fiind de 10%; la Reșița, între 6 și 18 grade Celsius, cerul va fi parțial înnorat, dar probabilitatea de a ploua în seara viitoare este scăzută, 10%; la Timișoara, între 7 și 20 de grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte înnorat, existând o probabilitate de 10% de ploaie în timpul nopții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *