0 2 minute 6 luni

Actualizare

Foto: agoranews.ro

Azi, 31 octombrie, vremea în Banat va continua să fie deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, dar instabilă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 25 de grade Celsius, iar cele minime între 8 grade în depresiuni și 12 grade Celsius la deal.

Cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei, iar după prânz va ploua pe arii extinse, mai ales sub formă de averse însoțite izolat de descărcări electrice; local, cantitățile de apă căzute pot fi mai însemnate. Spre dimineață ploile vor cădea pe arii mai restrânse Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ușoare la câmpie, viteza sa putând să fie mai mare de 50 – 60 km/ h, și mai intense la deal și munte, unde rafalele pot depăși 70 – 90 km/h. Izolat, dimineața și seara, mai ales în depresiuni se va forma ceață și va cădea brumă.

La Arad, temperaturile vor varia între 13 și 22 de grade Celsius, iar cerul va fi parțial înnorat, probabilitatea de a cădea precipitații astăzi fiind de 80%; la Reșița, între 17 și 22 de grade Celsius, cerul va fi parțial noros, iar probabilitatea de a cădea precipitații azi este de 20%; la Timișoara, între 11 și 21 de grade Celsius, iar cerul va fi parțial înnorat, vântul va bate în rafale cu viteza maximă de aproximativ 40 km/ h și se prognostichează că va ploua în averse la orele 9,00, 10,00, 19,00 și 21,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *