0 2 minute 7 luni

Astăzi, 8 noiembrie, între orele 8,00 și 18,00 va fi întreruptă furnizarea apei reci pentru unele imobile situate pe mai multe străzi din Timișoara, ca urmare a unor lucrări de spălare a rețelei de distribuție și a rezervorului de înmagazinare.

Este vorba despre: Piața Romanilor, Timocului, Strada Ioan Dimitrie Suciu, Splaiul Nistrului, Strada Abrud, Bulevardul 3 August 1919, Strada Zlatna, Piața Acad. Corneliu Micloși, Strada Dr. Gheorghe Marinescu, Strada Dionisie Linția, Strada Dacilor, Strada Rovine și Strada Dr. Ernest Neumann.

În Boldur de la orele 8,00 la orele 15,00, și în Dragșina între orele 9,00 și 14,00, apa rece va curge cu o presiune scăzută, întrucât în cele două localități menționate vor avea loc lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Acest tip de lucrări au menirea de a asigura calitatea corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de AQUATIM în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Consumatorii sunt sfătuiți să stocheze cantități de apă suficiente pentru a le acoperi necesarul pe perioada anunțată. Se recomandă acestora să folosească apa în scopuri menajere doar după limpezirea completă. 

Call center/ dispecerat 24/7: 0356 914.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *