0 2 minute 8 luni

Astăzi, vremea va fi instabilă și în răcire față de ieri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 15 grade Celsius, iar cele minime între -1 grad, în depresiuni și 4 grade Celsius, la deal.

Cerul va fi variabil, temporar noros după-amiaza. Local, atât ziua, cât și noaptea, vor cădea ploi ușoare, dar și sub formă de averse, respectiv de precipitații mixte la înălțimi mari. Izolat, cantitățile cumulate de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu intensificări locale ziua, vitezele rafalelor putând ajunge la 45 – 55 km/h, mai puternice la munte, de peste 70-80 km/h. Izolat vor fi condiții de ceață și brumă.

La Arad, temperaturile vor varia între 2 și 11 grade Celsius, cerul va fi în cea mai mare parte a timpului înnorat, eliberându-se de nori după ora 18,00; în cursul dimineții vor cădea ploi în averse și mai apoi ușoare; la Reșița, între 3 și 13 grade Celsius, cerul va fi înnorat și va ploua pe aproape întreg parcursul zilei, ploaia oprindu-se pe la orele 23,00; la Timișoara, între 1 și 12 – 13 grade Celsius, iar cerul va fi înnorat până spre orele 18,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *