0 2 minute 7 luni
Foto: agoranews.ro

Vremea în Banat va fi mai caldă decât normalul pentru această perioadă a anului, dar instabilă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 15 grade Celsius, iar cele minime între 4 grade, în depresiuni și 7 grade Celsius, la deal.

Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse ale Banatului, inclusiv la munte. La altitudini de peste 1.700 vor cădea însă precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat, în special în Sudul Banatului, cantitățile cumulate de apă vor depăși 15 – 20 l/mp.

Vântul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificări pe crestele munților. Izolat, dimineața și în special în depresiuni, vor fi condiții de ceață și brumă.

La Arad, temperaturile vor varia între 4 și 11 grade Celsius, cerul va fi în mare parte înnorat, cu o probabilitate de 90% de a ploua în această după-amiază; la Reșița, între 7 și 11 grade Celsius, cerul va fi înnorat și există o probabilitate de 100% de a ploua continuu în următoarele 24 de ore, cu începere de la ora 18,00; la Timișoara, temperaturile vor oscila între 4 și 10 grade Celsius, cerul va fi însorit dimineața și înnorat după-amiaza, cu o probabilitate de peste 95% de a ploua, începând cu orele 18,00 și până în dimineața următoare, la ora 11,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *