0 4 minute 9 luni

O inițiativă a Asociației Elevilor din Timiș se va concretiza cu prilejul Zilei Mondiale a Educației, adică mâine, 4 octombrie a.c., fiind una din activitățile incluse în programul aniversar al acestei zile.

Gala Premiilor pentru Directorii Anului va avea loc cu începere de la ora 16,00, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, din Bd. Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara, în organizarea Inspectoratului Școlar Județean Timiș în colaborare cu organizațiile sindicale din domeniu.

Festivitatea a luat naștere „din dorința de a-i celebra pe colegii directori ai unităților de învățământ din județ care, prin poziția pe care o ocupă au capacitatea de a influența viața a mii de elevi prin fiecare decizie pe care o iau și care prin managementul performant au creat premisele unei educații de calitate”, după cum explică prof. Aura Danielescu, inspector-general școlar timișean.
Se vor oferi premiile I, al II-lea și al III-lea pentru fiecare din următoarele trei secțiuni: viziune europeană, antreprenoriat și, respectiv, performanță/ motivare – implicare. Nominalizații trebuie să fi ocupat funcția de director sau de director adjunct în anul școlar 2022 – 2023 în cadrul unei instituții de învățământ publice de nivel preuniversitar de pe raza județului Timiș.
Până mâine la ora 12,00, mai puteți propune (prin completarea formularelor de mai jos) premianți pentru cele trei secțiuni ținând cont de următoarele cerințe:
1. Viziune europeană – candidații vor fi acei directori care au găsit, prin intermediul proiectelor Erasmus, instrumentul esențial pentru crearea unui spațiu european al educației, cu scopul de a sprijini implementarea cooperării strategice europene în domeniul educației și formării (proiecte Erasmus la care unitatea a participat și/ sau a fost gazdă).
https://docs.google.com/forms/d/1Xrfq8VtNqtWw0RAxXThwXzw7PyWEv7z10HRoOwAiXlI/edit

2. Antreprenoriat – vor fi premiați directorii ale căror inițiative demonstrează eficiență antreprenorială în situații în care resursele nu sunt suficiente (fonduri atrase din alte surse).
https://docs.google.com/forms/d/1IYZHfTgR8uV81X-oJi1zW-a8IwzN3YvhvD8vQR_XRkk/edit

3. Pentru performanță/ motivare – implicare, sunt căutați directorii care au obținut o îmbunătățire a performanței școlare prin creșterea numărului de elevi cu premii și mențiuni la competițiile naționale și internaționale, raportat la numărul total de elevi ai unității și directorii care, alături de echipa lor (cadre didactice care au obținut premii și distincții), au făcut din școală un pol al cunoașterii în comunitate.

https://docs.google.com/forms/d/1clkR5jozqyAZj4zkH41ROEXRcT14nug7amlvj_bj7Yg/edit

N.Ș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *