0 3 minute 7 luni

Eveniment de suflet ce își propune să promoveze bucatele tradiționale împreună cu muzica și vinul bun, prima ediție a Lac Festival se va desfășura mâine, 7 octombrie, cu începere de la ora 14,00, pe malul lacului din Dumbrăvița.

Printre invitații speciali care vor urca pe scenă se numără:Talisman – o legendă a muzicii pop-rock din România;.Andreea Bănică – posesoarea unei voci puternice și carismatice; Ro-Mania – o trupă muzicală etno consacrată, care va aduce energia pe scenă; Sean Norvis – un DJ și producător talentat, cunoscut pentru muzica sa electronică fascinantă; Carmen Popovici Dumbravă – o prezență impresionantă în lumea muzicală populară, cu un talent vocal de excepție; Otilia Obrad – o artistă cu o voce extraordinară și piese care au cucerit inimile iubitorilor de folclor; Crina Corb – o tânără promițătoare în muzica populară românească, cu o voce remarcabilă; Ansamblul „Timișul” – un grup de artiști talentați care vor aduce tradiția și cultura în prim plan; Ansamblul „Florile Mureșului” din Vladimirescu – o prezență autentică plină de culoare și dansuri tradiționale; Cristi Dancău, Arcașul Dac – un maestru al arcului, care își va demonstra priceperea printr-un spectacol captivant.

Evenimentul va fi animat de echipa talentată „Happy Team”, care va adăuga elemente de distracție și bucurie pentru cei mici. Aceștia vor avea și ocazia să învețe cum se face mustul.

„Participanții la Lac Festival vor avea ocazia să se bucure de muzică de calitate, dans și să petreacă momente de neuitat alături de prieteni și familie”, promiteAlina Sperlea, consilier local la Dumbrăvița și organizatoarea evenimentului. Aceasta poate fi contactată pentru informații suplimentare la numărul de telefon: 0758 585 882.

PROGRAM LAC FESTIVAL

14,00 – 15,00: Sean Norvis

15,00 – 16,00: Otilia Obrad

16,00 – 17,00: Crina Corb

17,00 – 18,00: Carmen Popovici Dumbravă

18,00 – 20,00:=Ansamblul „Timișul”, Ansamblul „Florile Mureșului” din Vladimirescu

20,00 – 21,00: Ro-mania

21,00 – 22,00: Talisman

22,00 – 23,00: Andreea Bănică

N.Ș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *